Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Τα προϊόντα Mediterranea είναι μοναδικά. Κάτι παραπάνω από το θαλασσινό νερό, περιέχουν θαλασσινό νερό, που εξάγεται από τη Μεσόγειο από μέρη με υψηλή βιολογική αξία, πλούσια σε οξυγόνο, μέταλλα και οργανικές ενώσεις, υποβάλλεται σε μια πολύπλοκη διαδικασία για κατανάλωση από τον άνθρωπο, εντελώς ακίνδυνο, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις για την υγεία, αλλά χωρίς να χάσει καμία από τις υπέροχες αρχικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού στη φυσική του κατάσταση.

Μέσα από διάφορα στάδια μικροδιήθησης, κρύα αποστείρωση, και ένα ιδιαίτερα επιλεκτικό σύστημα καθαρισμού, το οργανικό υλικό αποβάλλεται, μαζί με τα βακτηρίδια και όλους τους άλλους μικροοργανισμούς, χωρίς να αλλάζει τη σύνθεσή του και τον πλούτο των ιχνοστοιχείων και οργανικών ενώσεων. Η Mediterranea είναι η πρώτη και μοναδική εταιρεία που χρησιμοποιηεί αυτό το φυσικό πόρο, επεξεργαζοντάς το για να ενισχύσει τις ιδιότητές του, του δίνει μεγαλύτερη διατροφική αξία, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις για την υγεία του πελάτη.

Εξαγωγή

ico-proceso-1Το νερό συλλέγεται σε διάφορα σημεία στις ακτές της Μεσογείου επιλεγεί προσεκτικά για την εξαιρετική καθαρότητα του νερού τους, ακολουθώντας τη μεθοδολογία για το χαρακτηριστικό της ποιότητας των παράκτιων υδάτων προτείνεται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Αγροτικής και θαλάσσιες περιοχές, ακολουθώντας τη γραμμή εγκατεστημένος από την οδηγία πλαίσιο για τα ύδατα (2000/60 / ΕΚ). Μετά Esta ρύθμισης, Πρόκειται για τομείς εμπίπτουν στην κατηγορία που της πολύ καλή κατάσταση, Αυτό το μεγαλύτερο καθαρότητας, που είναι ειδικά προστατευόμενες περιοχές Λόγω της μεγάλης βιοποικιλότητας, τα χωράφια της Ποσειδωνίας, μακριά από την επιρροή της ηπειρωτικής νερά. Εκτός από το σημείο εξόρυξης, η está στιγμή también επιλεγεί, έτσι ώστε οι συνθήκες είναι ιδανικές Αυτός και η αγνότερη δυνατή νερού επιτυγχάνεται. Για το λόγο αυτό, μια σειρά από παραμέτρους όπως η αλατότητα, θολότητα, αιωρούμενα στερεά, η συγκέντρωση του φυτοπλαγκτού (χλωροφύλλη α), και το διαλυμένο οξυγόνο ελέγχονται.

Ανάλυση

ico-proceso-2Από τη στιγμή που είναι στο εργοστάσιο και πριν από την επεξεργασία, το νερό αναλύεται σε βάθος, προκειμένου να αποκλειστεί η παρουσία μικροβιολογικών και χημικών ρύπων, ακολουθώντας τα ίδια πρωτόκολλα δοκιμών που χρησιμοποιούνται για πόσιμο νερό, νερό για ανθρώπινη κατανάλωση, όπως ακριβώς συνιστάται στην πρόσφατα δημοσιευμένη επιστημονική απόφαση της EFSA (Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων), σχετικά με τα ελάχιστα κριτήρια υγιεινής που πρέπει να εφαρμόζονται για τον καθαρισμό θαλασσινού νερού καθώς και τα κριτήρια για τη δημόσια υγεία και την υγιεινή των κινδύνων εμφιαλώνεται θαλασσινό νερό για οικιακή χρήση. Από τη στιγμή που είναι σε επεξεργασία και πριν πωληθεί το προϊόν, το προϊόν αναλύεται και πάλι, ελέγχοντας ότι το σύνολο των φυσικών παραμέτρων και τη συγκέντρωση των στοιχείων είναι κατάλληλη, και δεν υπάρχει μόλυνση του.

Microfiltration μικροδιήθησης

ico-proceso-3 Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς και τις γνωμοδοτήσεις της EFSA, το θαλασσινό νερό υποβάλλεται σε Εκχυλίσματα διαδικασία καθαρισμού για την εξάλειψη οργανικά συστατικά, φυτοπλαγκτόν, ζωοπλαγκτόν και τα βακτήρια. Τα βακτηρίδια απομακρύνονται με μικροδιήθηση χρησιμοποιώντας φαρμακευτικής ποιότητας φίλτρα κρύο μεμβράνη σε φάσεις, μία μέθοδο αποστείρωσης εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία. Αυτό το σύστημα του φυσικού διαχωρισμού των ορυκτών συστατικών Επιτρέπει την αρχική σύνθεση του θαλασσινού νερού να παραμένει άθικτο, καθώς επίσης και η συγκέντρωση των στοιχείων και της μοριακής σχήμα τους.

Αφαίρεση Βορίου

ico-proceso-4Μετά τη σύσταση της EFSA στην επιστημονική απόφασή του σχετικά με τα κριτήρια της υγείας που πρέπει να εφαρμόζονται σε θαλασσινό νερό για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων, έχουν υποβληθεί σε θεραπεία για τη μείωση της συγκέντρωσης του βορίου, αφήνοντας σε λιγότερο από 1 ppm, όπως απαιτείται από ο κανονισμός για το νερό ανθρώπινης κατανάλωσης. Αυτή η αφαίρεση του βορίου διεξάγεται επιλεκτικά, αφήνοντας τις άλλες συνιστώσες του φυσικού ορυκτού σύνθεση του θαλασσινού νερού ανέπαφη, μέσω ενός συστήματος επιλεκτικής αφαλάτωσης μέσω ιοντικών ανταλλαγών με ειδική ρητίνη, κατάλληλο για χρήση σε τρόφιμα.

Συσκευασία

ico-proceso-5Στο τέλος της διαδικασίας, το νερό είναι συσκευασμένο σε μία από τις μορφές οριστικών, μέσω μιας μηχανής συσκευασίας πολλαπλών χρήσεων. Αυτό μας επιτρέπει μεγάλη ευελιξία σε μορφές και τέλος παρουσιάσεις, τις οποίες μπορούμε να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις των πολιτών μας. Η μονάδα αυτή συσκευασίας χρησιμοποιείται από άτομα με ειδικές ανάγκες προσωπικού, δυνάμει της συμφωνίας που έχουμε με Ειδικό Κέντρο Απασχόλησης.

Το Θαλασσινό νερό μας έχει κερδίσει 2 αστέρια στο Golden Star για την εξαιρετική γεύση και υψηλή ποιότητα που φέρνει στο φαγητό σας. Βραβεύτηκε από την πιο ειδική κριτική επιτροπή στον κόσμο, η οποία περιλαμβάνει 120 σεφ και σομελιέ από τις πιο εκλεκτούς γαστρονομικούς συλλόγους στην Ευρώπη.