ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Στην Mediterranea πιστεύουμε ότι υπάρχουν παραδόσεις που πρέπει να κρατήσουμε.

Είναι μια από εκείνες τις παραδόσεις που έχει περάσει από γενιά σε γενιά, και ότι έχει συμβάλει στην παροχή διατροφή μας επάξια τη φήμη της έντονης γεύσεις και αναγνωρίζεται οφέλη για την υγεία: Στα ψαροχώρια που βρίσκονται στη Μεσόγειο, ήταν κοινή πρακτική να μαγειρεύουν φρέσκα οστρακοειδών σε νερό απευθείας από τη θάλασσα. Μαγείρευαν επίσης ρύζι, ζυμαρικά και άλλα παραδοσιακά πιάτα από την περιοχή. Ήταν κοινό μυστικό ότι με αυτόν τον τρόπο το φαγητό  είχε ακριβώς την ποσότητα του αλατιού που χρειαζόταν και ότι έφερε την πλήρη φυσική του γεύση. Αυτό είναι ένα μυστικό που θα θέλαμε να μοιραστούμε με όλο τον κόσμο και να εισαγάγουμε στις κουζίνες και τα εστιατόρια .

Μια συνεχώς αυξανόμενη τάση

Η εμπειρία μας έχει πει ότι η χρήση θαλασσινού νερού για το μαγείρεμα είναι μια ευχάριστη έκπληξη τόσο για αυτούς που γνωρίζουν για τα οφέλη για την υγεία της και εκείνους που απλά θέλουν να εξερευνήσουν νέες δυνατότητες στην κουζίνα. Αυτή είναι μια συνεχώς αυξανόμενη τάση στα σπίτια, τα εστιατόρια και τη βιομηχανία τροφίμων, και ότι η Mediterranea βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να είναι υπερήφανη για να παρουσιάσει νέες ιδέες αλλά και έργα.

Ως εκ τούτου, προκειμένου να παραδώσει μια πλήρη Mediterranea εμπειρία στους πελάτες μας, έχουμε αναθέσει το σύνολο της δημιουργικότητας μας στο τμήμα R&D της εταιρείας μας, ώστε να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα οφέλη αυτού του φυσικού πόρου, τόσο σε ένα χαρτοκιβώτιο (θαλασσινό νερό) αλλά και σε πετσέτες (εμποτισμένες με θαλασσινό νερό), καθώς και σε μπουκάλια μπύρας (Er Boquerón).

Το Θαλασσινό νερό μας έχει κερδίσει 2 αστέρια στο Golden Star για την εξαιρετική γεύση και υψηλή ποιότητα που φέρνει στο φαγητό σας. Βραβεύτηκε από την πιο ειδική κριτική επιτροπή στον κόσμο, η οποία περιλαμβάνει 120 σεφ και σομελιέ από τις πιο εκλεκτούς γαστρονομικούς συλλόγους στην Ευρώπη.