Recipes

February 7, 2017

Σούπα θαλασσινών με Ψάρια – Θαλασσινά & Θαλασσινό νερό

Σούπα θαλασσινών με Ψάρια-Θαλασσινά & Θαλασσινό νερό στο Εpsilon TV ”Επιτέλους Σαββατοκύριακο” με την Ναταλία Γερμανού και τον σεφ Νίκο Δημητροκάλη Υλικά : για 6 άτομα • 1,5 κιλό ψάρια πεσκανδρίτσα, σκορπίνα, χριστόψαρο δράκαινα καπόνι κτλ • 250 γραμ.Μύδια • 4 γαρίδες • 4 καραβίδες • Θαλασσινό νερό • 1 κρεμμύδι μέτριο • 1 κλωνάρι […]

Recipes
August 8, 2016

Tips: mediterranea AGUA de MAR

TIPS: Χαρίστε μια ξεχωριστή γεύση στις σάλτσες σας αντικαθιστώντας ένα μέρος του υγρού που χρησιμοποιείτε (νερό της βρύσης, κρέμα γάλακτος, ζωμό ψαριού ή κρέατος) με θαλασσινό νερό mediterranea AGUA de MAR

Recipes
August 8, 2016

Μπιφτέκια με Θαλασσινό Νερό

Απολαύστε γευστικά μπιφτέκια με Mediterranea Θαλασσινό Νερό ΥλικάΔιαδικασία Υλικά  5 κιλά Μοσχαρίσιο κιμά 500 γρ.  τριμμένη φρυγανιά 300 γρ. Κρεμμύδι τριμμένο φρέσκο ή κατεψυγμένο 200γρ. Λάδι Νερό κρύο κατά προτίμηση για να σφίξει ο κιμάς (2 ποτήρια) Θαλασσινό νερό (2 ποτήρια) Ρίγανη  πιπέρι Διαδικασία Ζυμώνουμε καλά τον κιμά με τα παραπάνω υλικά και τον φυλάσσουμε [...]
Recipes
August 8, 2016

Κρέμα με Θαλασσινά & Θαλασσινό Νερό

Για το Χριστουγεννιάτικο δείπνο ή ακόμη και ως ορεκτικό σε ένα κοκτέιλ σας προτείνουμε ένα gourmet πιάτο με Θαλασσινά. Το Θαλασσινό Νερό ενισχύει τη γεύση χαρίζει μια άλλη διατροφική ποιότητα στα μαγειρευτά χάρη στα ιχνοστοιχεία που περιέχει με αποτέλεσμα ένα ελαφρύτερο πεπτικά πιάτο. Δείτε την συνταγή
Recipes
August 8, 2016

Μπακαλιάρος με πράσινη σάλτσα

Πρόκειται για μία κλασική συνταγή που γίνεται εύκολα και γρήγορα. Το αποτέλεσμα είναι ένα νόστιμο πιάτο με απαλή γεύση και θαλασσινά αρώματα. Διαβάστε περισσότερα
Recipes
August 8, 2016

Σαλάτα Αστακού

Μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα μία σαλάτα με υψηλής ποιότητας υλικά. Μπορούμε ν’ αντικαταστήσουμε τον αστακό με όσο το δυνατόν πιο μεγάλες καραβίδες ή γαρίδες  ενώ μπορούμε να προσθέσουμε κρεμμύδι, κολοκυθόσπορο ή ό,τι εσείς προτιμάτε. Διαβάστε την συνταγή εδώ
Recipes
August 8, 2016

Μαγείρεμα ζυμαρικών με “Θαλασσινό Νερό”

Η πιο συχνή χρήση του «Mediterranea Θαλασσινό Νερό» γίνεται στο μαγείρεμα των ζυμαρικών, αφού αναδεικνύει την παραδοσιακή τους γεύση και προσφέρει μια πιο συνεκτική υφή. ΥλικάΔιαδικασίαΧρόνος Υλικά Η συνολική αναλογία για το μαγείρεμα των ζυμαρικών είναι 30% Mediterranea Θαλασσινό Νερό / 70% Νερό. Αν θέλουμε να ενισχύσουμε κι άλλο τη γεύση των ζυμαρικών θα αυξήσουμε [...]
Recipes
  • 1
  • 2